SYNONYMS

Synonyms – synonyms are different words with identical or at least similar meaning. Words that are synonyms are said to be synonymous , and the state being a synonym is called synonymy.

An example of synonyms are the words memorable ans worth remembering .

Synonyms can be part of speech  , as long as both members of the pair are the same part of speech . More examples of English Synonyms .

1 LUXURIANT

Ans- Abundant

2. OFFICIOUS

Ans – Interfering

3. ILLICIT

Ans- Illigal

4. DEFER

Ans- Postpone

5. IMPERIOUS 

Ans- Proud

6. CAR

Ans- Automobile

7. BEAUTIFUL

Ans- Attractive

8 . FAIR

Ans- Just

9. FUNNY

Ans- Comical

10. HAPPY

Ans- Jouful

11. HONEST

Ans- Fair

12. INTELLIGENT

Ans- Smart

13. LAZY

Ans- Idle

14. MEAN

Ans – Unfriendly

15. KIND

Ans- Thoughtful

16. POSITIVE

Ans- Cheerfull

17. BOSSY

Ans- Controlling

18. BAFFLE

Ans-  Confuse

19. PACIFY

Ans- Appease

20.IMPORTANT

Ans- Required

21. TRUE

Ans- Genuine

22. ANCEINT

Ans- Venerable

23. WEAK

Ans- Infirm

24. TO ANNOY

Ans- To Irritate

25. ANYWAY

Ans- Besides

26. APPARENT

Ans- Obivious

27. APPLICABLE

Ans- Relevant

28. ARISE

Ans- Occur

29. AWAY

Ans- Absent

30. AWFUL

Ans- Terrible